Vägen till bra fysik

Transportera unika ramvarianter

Transportera unika ramvarianter

Det finns många cykelhållare på marknaden som erbjuder allt önskvärt i fråga om teknik såväl som funktion. De är utformade för att fungera snabbt och effektivt samtidigt som de håller cyklarna säkra. En av de stora utmaningarna för dessa cykelhållare är när man behöver köra cyklar med unik ram. Det kan ofta handla om bland annat downhill cyklar vilka inte följer normen vad gäller cyklar. Dess funktion bygger på andra variabler än traditionella cyklar och kan många gånger vara svåra att kombinera med de vanliga cykelhållare som erbjuds. Thule cykelhållare finns för alla sorters cyklar och behov. Vid transport av nämnda cykeltyper kan man dock behöva sätta sig in i de många alternativen innan man finner vad man söker. Thule Hangon 974 är ett av de alternativ som kan fungera bra för den med ovanliga cykelalternativ. Naturligtvis går det att transportera även andra cykeltyper med denna hållare vilket ger vid handen att man inte behöver flera olika alternativ.

Enkel cykelhållare

Thule har genom åren försett kunder med allsköns cykelhållare vars funktion är omtalad. Ibland vill man dock inte göra det svårare än vad det redan är. Att använda sig av en cykelhållare i nämnd stil innebär att man får fullgod funktion utan krångel. På sätt och vis påminner dessa cykelhållare om de traditionella gaffelhållare som varit standard under åratal. Skillnaden är att man i denna har utformat sätt att jobba sig förbi de utmaningar som följt när man haft udda ram. Även damcyklar har i vissa fall varit svåra att montera på de äldre alternativen. Thule cykelhållare har kvar enkelheten i de tidigare alternativen, man har förbättrat konstruktion och montering. I och med detta kan man ha med sig vilken cykel som helst utan att det blir något problem att sätta fast denna i cykelhållaren!

Önskar man ha ett alternativ som möjliggör åtkomst till bagage även när cyklarna är monterade, kan man titta vidare i utbudet. Det finns en rad alternativ som kommer med denna möjlighet, till mångas uppskattning. Saknas tidigare erfarenhet av att använda cykelhållare kan dessa enklare varianter dock vara smidiga och enkla att testa.