Vägen till bra fysik

Fotbollsfesten väntar – Skaffa fotbollsbiljetter till EM 2016

Fotbollsfesten väntar – Skaffa fotbollsbiljetter till EM 2016

För att man ska kunna köpa biljetter till EM i fotboll 2016 så behövs det att man är ute i god tid innan festen går av stapeln i sommar 10 juni. Efter årets långa, spännande och lite rysliga EM- kval så kom Sverige med i EM vilket innebär att en mängd svenskar kommer att bege sig till Frankrike i sommar.

Att köpa biljetter till EM är ett litet projekt uppdelat i tre steg. Först och främst så släpptes en miljon slumpvist utvalda biljetter redan förra året. 10 juni 2015 släpptes dessa biljetter och dessa biljetter kan man ansöka om att få köpa från Uefa. En månad efter det, 10 juli förra året, så lottas biljetterna ut bland dem som ansökt. Sedan dröjer det till december och januari innan du kan ansöka om specifika biljetter till ett specifikt lags matcher. I mars och april ges en ny chans till alla som inte fick tag på biljetter i december och januari. Efter detta så kan man sälja sina biljetter via officiella kanaler om man vill det.

Varierat pris 

Priserna för biljetterna varierar mycket beroende vad för match man vill se. De billigaste gruppspelsbiljetterna kan man köpa för €25 medan de dyraste finalbiljetterna kostar €895. Det skiljer alltså extremt mycket i pris mellan de billigaste och de dyraste biljetterna.

Då det skiljer så mycket i pris så kan man ha tur och få en biljett för €25 även om man inte har så djupa fickor. Det kan ju vara en kul grej att åka till Frankrike och se på en match i EM även om det inte är en finalmatch. Då det är så billiga biljetter om man kommer över de billigaste så har man ju ingenting att förlora och Frankrike är ju alltid trevligt att besöka oavsett om det är fotboll i görningen eller ej. Tycker du fortfarande det är lite rörigt med hur du skaffar dig biljetter vänd dig till en etablerad försäljare som ser till att du inte missar fotbollsfesten.

Premier League via footballfocus.se

Det är inte för inte som fotboll lockar så många åskådare varje år och större ligor som Premier League är en dröm för den som vill njuta av bra fotboll! Även om Europamästerskap samt VM har en viktig plats i fotbollsvärlden, är det i de större ligorna vi ser de bästa spelarna sida vid sida. Manchester United har med sina nya spelare blivit allt mer intressant för Svenska fotbollsintresserade och varje lag jobbar hårt för att samla ett topplag!